Bli Vinpilot

Anmälningsformuläret hittar du längre ned på sidan.

Vinpiloterna växer, häng med du också. Du behöver inte vara vinkunnig eller ha någon speciell erfarenhet inom vin och dryck. Det räcker med ett helt vanligt vinintresse, att du gillar att dricka vin mellan varven och är intresserad av vad du dricker. Var med och tyck till!

Som Vinpilot håller du dig uppdaterad om vin på den svenska marknaden och du får chansen att vara med och tycka till om olika frågor som är intressanta för dig som vinkonsument. Det kan handla om vilken vinstil du gillar, när och hur du brukar köpa vin, vad du tycker om en speciell design eller hur du ser på olika frågor inom hållbarhet och ekologi. Ämnena är aktuella, intressanta och angelägna.

Alla Vinpiloter kontaktas inför aktuella undersökningar och får möjligheten att delta via en digital enkät. Det sker inte för ofta, räkna med ett antal gånger per år.

Korta vinfrågor
Utöver enkäterna får du som är Vinpilot även chansen att svara på ett par korta frågor mellan varven. Resultatet sammanställs och blir till en aktuell kommentar från vår grupp. På sajten Vinpiloterna.se presenteras den senaste kommentaren från alla er Vinpiloter. Ett roligt och viktigt sätt att skapa kontakt och dialog mellan konsument och vinbransch.

Poängsystem
Som aktiv Vinpilot tar du del av vårt poängsystem! Varje enkätsvar eller paneldeltagande ger ett poäng. När du har fem poäng är det dags att välja en riktigt fin premie. Aktuellt på listan är vinglas och karaffer från Riedel, inspirerande böcker om vin och presentkort på kortkurs om vin.

Anmäl dig direkt
Det är enkelt att bli Vinpilot, du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan. Du förbinder dig inte till någonting och kan kliva av när du vill. Passa på att bli medlem i en växande grupp vinroade piloter. Välkommen i gänget!

Praktisk information och frågor om tjänsten >

Tips till dig som provar vin >

GDPR – Policy > 

Subscribe

* indicates required
Anmäl mig till: *
/ / ( dd / mm / yyyy )
Bekräfta

Godkänn att vi får kontakta via följande kanaler:

Du kan när som helst avregistrera dig genom att klicka på länken i sidfoten på våra mail. För mer information se vår hemsida.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.