Om Vinpiloterna

Idén bakom Vinpiloterna är att hjälpa vinföretag att komma i kontakt med konsumenter med ett normalstort intresse för vin. Experter finns det gott om, men det är inte säkert att det är vinjournalisternas favoriter som lyckas bäst på marknaden. Oavsett hur mycket du kan om olika viner eller vilka favoritviner du har så är din åsikt intressant och värdefull.

Var med själv, och tipsa andra Om du tycker om vin och vill prova och recensera olika viner, då är du välkommen att anmäla dig till oss på Vinpiloterna. Känner du någon annan som du tror kan vara intresserad så tipsa gärna, t ex genom att dela länken till hemsidan.

Hur går allt till? Vad gäller? Här inunder har vi samlat några PDFer med information om vad det betyder att vara Vinpilot och hur det går till. Vi berättar även om hur vi behandlar känsliga personuppgifter i filen som heter GDPR. Läs gärna igenom dokumenten så att du känner dig trygg med hur vi jobbar. Har du frågor är du välkommen att höra av dig – använd gärna mailadressen nedan.

Vinpiloterna är en tjänst utvecklad av Spin The Bottle AB. För mer information vänd dig till hej@vinpiloterna.se.

Q&A
Tips till dig som provar vin
GDPR

Stäng meny