Anmälan

Anmäl dig nu!

Du anmäler ditt intresse för att ingå i Vinpiloternas medlemspanel genom att fylla i formuläret nedan:

* indicates required
/ / ( dd / mm / yyyy )
Bekräfta

Godkänn att vi får kontakta via följande kanaler:

Du kan när som helst avregistrera dig genom att klicka på länken i sidfoten på våra mail. För mer information se vår hemsida.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Kortfattat kan vi förklara fälten och varför vi behöver informationen så här:

Namn – Det här behöver vi för att kunna göra utskick lite mer personliga, och så att vi har en grundinformation i vår databas.
Postnummer – Det här behövs för att vi ska kunna göra olika geografiska selekteringar vid olika typer av undersökningar.
Mobilnummer – Frivilligt att skicka in, men vi ser gärna att vi kan påminna om undersökningar som kanske har en snabbare svarstid än vanligt.
Typ av vinintresse – Den här frågan ger dig en möjlighet att beskriva hur intresserad av och kunnig kring vin du är. Obs! Alla kan vara Vinpilot och vi är intresserade av allas synpunkter och feedback, men ibland kanske vinföretagen tycker att vissa viner passar för olika typer av vinintresserade.
Över 25 – Den svenska marknadsföringslagen tillåter enbart utskick om alkohol till personer över 25 år, därför måste vi veta att du är äldre än 25, vilket vi får bekräftat genom att du bockar i rutan.
GDPR-policyFör att få ersätta dig för det arbete du hjälper oss med behöver vi vissa uppgifter från dig. Dels ett bankkonto för utbetalning och dels ditt personnummer för att kunna redovisa till myndigheterna (Skatteverket) att vi har betalat ut pengar till dig. Detta är frivilligt och många avstår men dock ett krav om utbetalning ska kunna ske.

Stäng meny